Coaching

Kdo sem, kam grem, kaj hočem in kako. Z merljivimi rezultati.

Coaching poišče vašo resnico, vam pokaže ogledalo, določimo cilje in pot … da pridemo do pravih rezultatov. Saj veste, Nikrmana je »prasila, ki ureja vse na zemlji«. Izbirate lahko …

Individualni coaching                       Timski ali skupinski coaching                          Coaching s konji
Najprej ugotovimo, kaj želite. Kako. Poiščemo orodja in pot. Se veliko sprašujemo, ustavljamo, spotikamo. Preverjamo, dihamo za ovratnik in vztrajamo, tudi ko je težko. Lahko delava v paru. Ali skupini. Ugotavljamo, kje so vzroki in kako jih preseči. Kako stopiti iz vzorcev. Merljivo. Učinkovito. Zapišemo, podpišemo, merimo, spremljamo, ocenjujemo doseženo.

 

Boleče, a osvobajajoč potenciale. Dvomite? Nič hudega. Coaching je izmerjeno učinkovit.

Iz članka mag. Natalie C. Postružnik, Nikrmana, predavateljice na 34. mednarodni konferenci o managementu (2015):

  • Udeleženci menijo, da so »zelo uspešno« ali »ekstremno uspešno« dosegli 73 % vseh ciljev. Lastniki podjetja menijo, da so udeleženci »zelo uspešno« ali »nadpovprečno uspešno« dosegli 54 % ciljev, 85 % ciljev pa so dosegli »učinkovito« (McGovern in dr. 2001).
  • Anketiranci so bili zelo zadovoljni s coachingom: 86 % anketirancev ocenjuje coaching kot zelo učinkovit; 95 % anketirancev je spremenilo svoje vzorce in počne stvari drugače kot rezultat coachinga; in 95% anketirancev bi coaching priporočilo tudi drugim članom kolektiva. (Parker-Wilkins 2006).
  • 7 % do 93.8 % anketirancev je potrdilo, da je coaching prispeval k trajnim vedenjskim spremembam (Genger 1997).
  • 77 % anketirancev je povedalo, da coaching pomembno ali zelo pomembno vpliva na vsaj enega od devetih poslovnih ukrepov.

Več preberite v strokovnem članku o coachingu, predstavljenem na 34. Mednarodni konferenci o managementu marca 2015 (pdf datoteka), ali na spodnjih povezavah:

  • Benefits of using a coach (pdf datoteka
  • High Return on Investment and Satisfaction Rate – International Coach Federation (pdf datoteka
  • Coaching effectiveness, Manchester Business School (pdf datoteka

Želite vedeti več, kajne? Pišite nam ali nas pokličite (+386 40 808 999).