Vaše dogodke

Zbujamo čustva. Ustvarjamo vzdušje. Dosegamo rezultate.

Rituale in prireditve v smislu »kruha in iger« (kar so vse dogodki) zasledimo bistveno pred pojavom množičnih medijev in spleta. Dogodki so že od nekdaj najpomembnejši način množičnega komuniciranja, saj jim učinek spektakla in druženja dajeta veliko moč vplivanja na čustva in naravnanost udeležencev. Močan razvoj industrije in posledično potrošniške družbe po drugi svetovni vojni je razvil tradicionalno množično trženje, ki je favoriziralo oglaševanje. Globalni gospodarski in socialni trendi pa se korenito spreminjajo. Klasično oglaševanje v množičnih medijih, ki producira nepregledno reko neciljno naravnanih sporočil je postalo drago in neučinkovito. Pritiski na zniževanje stroškov so zaradi povečane globalne konkurenčnosti iz dneva v dan večji. Proračuni za trženje se zmanjšujejo in zato organizacije iščejo nove bolj optimalne komunikacijske poti.

Mi obvladamo. Drugače, sproščeno, polno energije. Za naše dogodke pravijo, da so enkratni, edinstveni. Saj veste, Nikrmana je »prasila, ki ureja vse na zemlji«.

Resnično dogodke za vas organiziramo – drugače. Poglejte si vtise. Vsaj Lepotica in zver ter Svetovni brezglutenski dan.

Želite vedeti več, kajne? Pišite nam ali nas pokličite (+386 40 808 999).