Predavanja

Mag. Natalie C. Postružnik trikrat naj predavateljica po izboru študentov.

Kar delaš s srcem, delaš najboljše. Obožujem prenos znanja iz prakse v prakso. Tistim radovednežem, ki nikoli ne nehajo spraševati … ki kar naprej hočejo več. Ki jih vse zanima in v vse malo podvomijo … Dokaži. Saj veste, Nikrmana je »prasila, ki ureja vse na zemlji«. Ne govori. Zakaj, kako, komu, kdaj. Že osmo šolsko leto predavam na Doba fakulteti. Trikrat so me študentje izbrali za naj predavateljico. Srečna. Vesela. Predavanja na fakulteti v Makedoniji so moj klicaj. Moja ljubljena sončna dežela … Lani in letos pa sem potovala in predajala znanje od UK do Latvije, od Belgije do Makedonije.

Predavam iz prepričanja. Izkušenj. Že videnega in doživetega. Z veliko teoretične podlage (magisterij ni kupljen. ni prepisan. ni kopiran, doktorat pa še nastaja – ker sem zahtevna in ker je zahteven) in več kot 20-letnih praktičnih izkušenj. Predavam o talentih – Vključi.vse in komuniciranju ter upravljanju energije. Eni rečejo temu tudi motivacija ali zavzetost.

Osvajanje uporabnega znanja je mogoče. Odvisno je od predavateljice. Preberite, kako je bilo na eni od takšnih okroglih miz v okviru predavanja na Doba Fakulteti.

Oglejte si fotografije s SKOJ konference (2014), kjer sem predavala o spregledanih talentih; ali pa pokukajte na mednarodno konferenco o uravnoteženosti spolov v Latviji (2014), kjer sem predstavljala Model 6.

Želite vedeti več, kajne? Pišite nam ali nas pokličite (+386 40 808 999).