Our Blog

Usposabljanje za mlade o uravnoteženem vodenju v poslovnem svetu

Ali se želite bolje prilagoditi obstoječim poslovnim praksam? Želite prepoznati svoj talent v poslovnem svetu? Ali pa pridobiti večjo samozavest v podjetništvu? Prijavite se se na brezplačno usposabljanje mladih “Uravnoteženo vodstvo v poslovnem svetu”.

Na dvodnevnem usposabljanju s predavatelji iz Slovenije nadgradite svoje sposobnosti za poklicni razvoj ali za visoko pozicijo na delovnem mestu in se spoznajte ter mrežite z ljudmi z istimi interesi. Na treningu bomo razpravljali o tem, kako povečati ozaveščenost in vzpostaviti mehanizme za uravnoteženo udeležbo žensk in moških na vodilnih položajih v poslovnem sektorju.

Kaj se boste lahko naučili?

  • Moja pot – kje sem, kam grem;
  • Bodi sprememba, ki jo želite videti
  • Kakšne so lastnosti za doseganje tistega, kar ste si postavili za cilj;
  • Podjetniške značilnosti;
  • Poslovni instinkti;
  • Start-up podpora;
  • Mentorske sheme;
  • Koristi enakosti spolov v podjetništvu – dobri modeli in prakse.

Kdaj?       2. in 3. oktobra 2018

Kje?

Inštitut za komunikacijske študije (str. Jurij Gagarin, 17-1-1, Skopje)

Kdo se lahko prijavi?– študenti in mladi do 35 let;- predstavniki nevladnih organizacij;- predstavniki izobraževalnih organizacij (fakultete, poklicne šole, srednje šole, centri za usposabljanje, študentske organizacije). Prijavite se na [email protected]

Pridobite potrdilo:

  • Inštitut za komunikacijske študije (Makedonija) – www.iks.edu.mk
  • Inštitut Izida Vita (Slovenija) – www.izidavita.si

 

Obveščajte nas o dobrih primerih uravnotežene zastopanosti spolov 

Kaj storiti, da bomo spodujali enakopravnost spolov v gospodarstvu? Sporočite nam vaše primere praks, vaše dobre izkušnje, da bomo skupaj spodbujali pozitivne učinke uravnoteženega menedžmenta!

Vemo, da vodstvo, uravnoteženo po spolu, ni obrobna težava poslovnega sveta. Prav obratno – ima neposreden vpliv na poslovno in stroškovno učinkovitost ter na rast. Programi, ki spodbujajo enakost spolov v procesu iskanja in izbora kadrov za menedžerske pozicije, so v današanjem času v središču poslovnega razvoja in uspeha.

Zato iščemo primere dobrih praks na tem področju, ki jih bomo vključili v spletno bazo učinkovitih praks. Te bodo javno in brezplačno dostopne vsem, ki se aktivno ukvarjate z izzivi uravnotežene zastopanosti spolov v poslovnem svetu. Vabimo vas k sodelovanju.

 

Več informacij:

www.izidavita.si

[email protected] and [email protected]

https://www.facebook.com/ZAVOD.IZIDA/

www.iks.edu.mk

[email protected]

www.facebook.com/InstituteForCommunicationStudies

 

(Pridržaj: Vsebina tega sporočila izraža stališča in mnenja avtorjev in avtoric ter ne predstavlja uradnega stališča Vlade Republike Slovenije.)